Monteurs met een Telefoon Reparatie Keurmerk – NTRK Amsterdam

Monteurs met een Telefoon Reparatie Keurmerk – NTRK Amsterdam

Telefoons zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn tal van merken en modellen smartphones op de markt die allemaal hun eigen kenmerken hebben en soms ook hun eigen problemen. Om er dan als monteur voldoende kaas van gegeten te hebben om ze te kunnen maken en er als klant zeker van te zijn dat de reparatie goed gedaan wordt is het Telefoon Reparatie Keurmerk in het leven geroepen.

Toestel wordt naar behoren gemaakt

Het keurmerk wordt toegekend door NTRK aan bedrijven die smartphones en tablets maken indien ze kapot zijn. Dit kan natuurlijk uiteenlopen van kleine reparaties zoals het vervangen van een kapot scherm tot grote problemen zoals bijvoorbeeld met de software van het toestel of het moederbord. Om er als klant zeker van te kunnen zijn dat je bij een goede monteur terecht komt die je toestel naar behoren maakt kies je dan ook het beste voor een erkend bedrijf dat is aangesloten bij NTRK.

Gegarandeerd garantie

Indien je voor een dergelijke monteur kiest levert je dit als klant de volgende voordelen op. Zo kun je er zeker van zijn als klant dat je telefoon altijd gerepareerd wordt door een erkend bedrijf. Je krijgt er dan ook altijd garantie op. De bedrijven die zijn aangesloten bij NTRK werken volgens bepaalde eisen en regels waar zij aan dienen te voldoen zodat jij als klant zeker weet dat er goed gewerkt wordt. De monteurs zijn goed geschoold en weten wat ze doen. Ze werken met verschillende merken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op telefoongebied zodat je er als klant ook terecht kunt met een hypermoderne telefoon van een willekeurig merk.

Klachten worden netjes opgelost

De monteurs en bedrijven die een dergelijk keurmerk mogen voeren worden met regelmaat aan controles onderworpen zodat er zekerheid is dat ze kwalitatief goed werk leveren waar jij als klant tevreden over mag zijn. Loop je onverhoopt toch tegen een bepaald probleem aan? Dan kun je daarvoor het klachtenformulier invullen dat je op de website van NTRK vindt. Klachten worden zo snel mogelijk afgehandeld zodat jij als tevreden klant naar huis kunt gaan.