Internet en tv op je smartphone?

We gebruiken tegenwoordig meer dan ooit onze smartphone. Doordat een smartphone zo handig en compact is, is het ideaal om te gebruiken voor meerdere doeleinden. Daardoor is het gebruik van een smartphone zeer populair.

Wanneer je thuis een goed alles in 1 pakket hebt, maak je gebruik van snel internet op je smartphone en kun je bovendien tv-zenders ook op je smartphone kijken. Zo mis je niks en kun je overal in huis genieten van internet en tv! Lees hier meer over hoe internet en tv op je smartphone werkt, en hoe dit valt te combineren met alles in 1.

Internet 

Je wilt thuis natuurlijk goed internet hebben. Dit betekent dat het internet zowel snel als stabiel is. Zo kun je zonder zorgen en/of problemen op je smartphone internetten. Merk je dat het internet op je smartphone niet altijd (goed) werkt? Dan ligt dit niet perse aan je smartphone, het kan ook zijn dat je geen goed internet hebt. Controleer dit dus goed en kies indien nodig voor een snellere en stabiele internetverbinding. Met een alles in 1 pakket hoef je je over het algemeen geen zorgen te maken over slecht internet.

Televisie

In Nederland kijken we nog altijd veel tv. Het beste alles in 1 pakket bestaat daarom, naast goed internet, ook uit een uitstekende tv-aanbod. Wanneer je tv-zenders wilt kijken op je smartphone, is het handig om een groot aanbod te hebben. Bij alles in 1 krijg je veel zenders. Bovendien krijg je vaak een of meerdere betaalde zenders cadeau! Zo kun je eenvoudig op je smartphone onder andere films, series, sport en documentaires kijken.

Vaste telefoon of smartphone?

Een alles in 1 pakket bevat natuurlijk ook bellen. De vaste telefoon wordt dan ook nog redelijk vaak gebruikt. Het is ook goed mogelijk om je vaste telefoon te combineren met je smartphone. Zo kun je thuis vaker je vaste telefoon gebruiken om mee te bellen en gebruik je je smartphone buitenshuis. Op die manier bespaar je belminuten! Het is combineren van een vaste telefoon en smartphone is dus een prima idee.